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Question n°1 

Regarding the Transfer of Undertaking of the existing  staff providing the services, could 
you please confirm to us how many staff are concerned? 
Could you please provide us more details: 
Salaries 
Staff seniority 

Answer n°1 

Please refer to information provided in Section 1.2 of Annex 1 Terms of Reference: 
“Note: At present, there are 10 full-time equivalent employees involved in the provision of 
the current service desk. The scope of the current service desk is, however, different to the 
scope set out herein. This detail is provided for information only and is not indicative of 
any specific ESM requirement or need.” 
 
Further information will be provided at the RfP stage of this procurement procedure. 
At the same time, we would like to point out that Transfer of Undertakings information 
provided by the ESM is for information and in and of itself it does not mean that the 
relevant provisions of Luxembourg law or of a collective labour agreement regarding 
transfers of undertakings (the “Regulations”) will apply. It is the responsibility of the 
Candidates to determine, considering all relevant circumstances, whether such provisions 
will apply. Should the Regulations be applicable, the existing service provider and the 
successful Candidate will fully comply with all of their obligations under the Regulations 
as further specific in Section 3.6 of the Prequalification Document. 

 

 


