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Questions & Answers 1– PQD Provision of IT Onsite Services IT/06/OS/MC/24 

 

Question n°1 
Can we assume that the services of the service desk can also be fulfilled from supplier 
location ? This option would have significant commercial impacts but at the same time 
having no negative impacts on the quality of service. 

Answer n°1 
We explain the work location in section 8.2 per role. Service desk Personnel and the 
Service Desk Manager need to be onsite a minimum of four Business Days a week. 

Question n°2 Can you please elaborate the input below ?  
 
"Deadline for submission of clarification questions on the contract notice and the PQD 
(via the ESM Procurement tool > 6/9/2024" 
 
What exactly is meant for submission of PQD?  
Is our assumption correct that the deadline to submit the documentation is the 
18/9/2024 instead ? 

Answer n°2 The deadline for submitting clarification questions is 06/09/24, i.e. you can ask questions 
until that date. 
The submission of your Application is 18/09/24. This is the deadline tosubmit your 
response. 

Question n°3 Do you accept anonymised CVs at this stage? 

Answer n°3 Yes. 

 


